Narkostandvård

Narkostandvård är en specialiserad tjänst som Huddinge Specialistklinik erbjuder för patienter som kämpar med tandvårdsrädsla. Med vår omfattande erfarenhet är vi väl kapabla att samarbeta med dig och erbjuda olika behandlingsalternativ, från lugnande mediciner till fullständig narkos, där du kan sova tryggt medan tandläkaren utför behandlingen.
För dem som lider av tandvårdsrädsla eller har specifika besvär som gapsvårigheter eller kväljningskänslor, kan narkos vara en fördelaktig lösning. Detta gör att vi effektivt kan genomföra omfattande behandlingar på kortare tid, vilket minimerar antalet narkosessioner. Jämfört med konventionell tandvård möjliggör detta att vi ofta kan utföra behandlingar som annars hade krävt flera besök, och vi kan även erbjuda rotbehandlingar med hjälp av mikroskop under narkos.
Innan din narkosbehandling påbörjas skräddarsyr vi en behandlingsplan i samråd med din tandläkare och du kontaktas av vår narkosläkare för att gå igenom ditt medicinska tillstånd och säkerställa att du känner dig trygg genom hela processen.

Kontakta Oss på Huddinge Specialisttandklinik

Välkommen till Huddinge Specialisttandklinik – där din munhälsa är vår prioritet. Vårt team av kunniga och erfarna tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor är här för att erbjuda dig den bästa möjliga tandvården, oavsett dina behov. Från allmäntandvård till avancerad specialistvård, vi har den expertis och utrustning som krävs för att ta hand om dig på bästa sätt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå