Oral radiologi

Vi tar emot remisser för röntgenundersökning.
Vi tillämpar avancerad digital röntgenteknik till förmån för våra patienter, där behandlingen genomförs utan överflödig strålningsexponering.
Röntgenbilder är en central del av diagnostiseringen vid tandproblem. Många människor känner oro inför röntgenstrålning, men vår digitala teknik lugnar dessa farhågor genom att reducera den nödvändiga stråldosen med upp till 90 % jämfört med konventionell röntgenfilm.
Den digitala röntgentekniken eliminerar användningen av film och kemikalier, vilket i sin tur avlägsnar bekymmer kring hanteringen av miljöfarliga ämnen som annars skulle genereras vid konventionell röntgen.
CBCT representerar det senaste inom tandvårdens röntgenteknologi och levererar 3D-bilder för diagnostik. Det 3D-baserade verktyget är särskilt lämpligt för områden som implantat, rotbehandling, maxillofacial kirurgi, bihåleundersökningar och tandreglering. Vid eventuella frågor om 3D-röntgen, behandlingar eller priser är du välkommen att höra av dig

Kontakta Oss på Huddinge Specialisttandklinik

Välkommen till Huddinge Specialisttandklinik – där din munhälsa är vår prioritet. Vårt team av kunniga och erfarna tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor är här för att erbjuda dig den bästa möjliga tandvården, oavsett dina behov. Från allmäntandvård till avancerad specialistvård, vi har den expertis och utrustning som krävs för att ta hand om dig på bästa sätt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå