Oral kirurgi

Oral kirurgi, även känt som käkkirurgi, är en kirurgisk disciplin som diagnostiserar och behandlar sjukdomar samt defekter i munhåla, käkar, ansikte och närliggande områden. En käkkirurg kan utföra operationer för att extrahera besvärande visdomständer, antingen innan de bryter fram eller om de inte får plats i käken. Dessutom hanterar käkkirurgen mer avancerade tand- och käkbensoperationer som inte nödvändigtvis rör visdomständer.
Våra erfarna kirurg erbjuder professionell hjälp inom implantatbehandlingar, komplicerade tandoperationer, diagnostisering och behandling av orala medicinska tillstånd, kirurgisk behandling av cystor, tumörer och käkbensförändringar.
Välkommen med din remiss!

Kontakta Oss på Huddinge Specialisttandklinik

Välkommen till Huddinge Specialisttandklinik – där din munhälsa är vår prioritet. Vårt team av kunniga och erfarna tandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor är här för att erbjuda dig den bästa möjliga tandvården, oavsett dina behov. Från allmäntandvård till avancerad specialistvård, vi har den expertis och utrustning som krävs för att ta hand om dig på bästa sätt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå